Med modulet jobanmodning kan ansatte udenfor drifts- og vedligeholdelsesafdelingen let indsende jobanmodninger og fejlrapporteringer.

INEXTIA jobanmodnings modul på computer

Jobanmodningsmodulet bidrager til at sikre essentiel data og historik over ad hoc-opgaver, fejlrapporter og jobanmodninger. Ansatte udenfor vedligeholdelsesafdelingen kan nemt tilgå jobanmodningsmodulet enten fra en webbrowser eller ved at scanne en QR-kode. Du har også muligheden for at skabe en direkte integration til virksomhedens intranet, så modulet kan tilgås direkte herfra.

Da der er forskel på hvilke afdelinger der indmelder information, giver det dig mulighed for at oprette og tilpasse flere forskellige jobanmodningsskabeloner, afhængigt af om de er til produktion, drift, rengøring eller bygningsvedligehold.

Jobanmodningsmodulet kræver ikke, at du er bruger af INEXTIA, men blot at du har adgang til en browser.

Design dine jobanmodninger direkte i vedligeholdelsessystemet

Skabeloner for jobanmodninger designes og oprettes i INEXTIA, hvor du let kan tilføje tekstfelter, dropdown-menuer og afkrydsningsbokse ved hjælp af drag-and-drop-funktionaliteten og samtidig vælge, hvilke felter der skal være obligatoriske. Dette sikrer, at du indsamler alle de nødvendige og korrekte informationer, når dine kolleger udenfor vedligeholdelsesafdelingen indsender deres jobanmodninger.

Opret og uddelegér jobs ud fra indkomne jobanmodninger

INEXTIA indbakke til jobanmodning

Indkomne jobanmodninger opsamles og struktureres i en indbakke i INEXTIA. Her er det muligt at oprette et job eller afvise anmodningen. Når et job oprettes på baggrund af en jobanmodning, udfyldes tilføjet information automatisk de korrekte steder. Her er det samtidig muligt at planlægge og uddelegere jobbet, så du sikrer, at der bliver taget hånd om anmodningen.

Nøglefunktioner:

  • Integration med virksomhedens intranet
  • Design flere typer jobanmodningsskabeloner
  • Let adgang via browser fra laptop, tablet og telefon
  • Tilgå jobanmodninger med QR-koder
  • Opret og uddelegér jobs

Fordele:

  • Lette rutiner omkring jobanmodninger
  • Inddrag hele organisationen i fejlmelding
  • Systematisering af ad hoc-opgaver
  • Få en struktureret indbakke med jobanmodninger

Udforsk alle moduler i vores modulkatalog →

Vil du høre mere om fordelene ved jobanmodningsmodulet, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org