Vi specialiserer os i udvikling af vedligeholdsløsninger til forskellige industrier. Formålet med løsningerne er at effektivisere og samle virksomheders vedligeholdelsesaktiviteter i én løsning, så de nemt og hurtig kan tilgå deres data. Med vores mobile og cloud-baserede vedligeholdelsessystem kan du styre dine opgaver – uanset hvor du befinder dig.

RINA er et globalt netværk med mere end 4.000 dygtige professionelle fordelt på 200 kontorer i 70 lande. Vi sætter os løbende ind nye teknologier til innovative digitale løsninger, så vi kan støtte din virksomhed i jeres daglige driftsaktiviteter.

Vi finder den rette digitale løsning til din virksomhed.

SE MERE PÅ RINA.ORG
RINA Digital Solutions er den rette partner for os, da vi deler samme opfattelse af, at der ikke bare købes et system, men at der dannes et solidt samarbejde.

Alexander Vogensen, Dataspecialist

  • Marius Pedersen A/S

INEXTIA
– Mere end bare software

Med INEXTIA får du ikke bare et system. Vi tror på samarbejde og partnerskab, og vi ved, at det er den gode service og support, der gør den helt store forskel.

Mere om RINA Digital Solutions

Vores formål er at forene mennesker, planeten og virksomheder med henblik på at forudsige fremtidige udfordringer og forbedre livskvaliteten.

Vi mener, at vejen til en forenklet verden kommer gennem vores ekspertise. Vi gør det umulige, muligt.

Se mere på rina.org.

SERTICA

SERTICA Maintenance er et klient/server vedligeholdelsessystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdelsesaktiviteter i alle typer virksomheder.

Gå til sertica.dk/industri

RENOMATIC

RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration, afregning og styring af affaldsindsamlingen. Løsningen dækker alle aktiviteter lige fra registrering af kunder til afhentning.

Gå til renomatic.dk

FOTODOK

FotoDok er en app til fotodokumentation, mangelgennemgang og kvalitetssikring af hverdagens opgaver. Opnå besparelser på administrativ tid på kontoret idet fotodokumentation let oprettes via mobilen. Du skal blot sende billeder og tekst til FotoDok serveren, hvorfra du kan tilgå din færdige rapport.

Gå til fotodok.dk

Hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org