Logimatic har mere end 30 års erfaring med udvikling af vedligeholdsløsninger. Hovedkontoret er placeret i Aalborg, og vi har desuden salg og support i Asien og Sydamerika. Læs mere om virksomheden bag INEXTIA på logimatic.dk og følg Logimatic på LinkedIn.

Logimatic er den rette partner for os, da vi deler samme opfattelse af, at der ikke bare købes et system, men at der dannes et solidt samarbejde.

Alexander Vogensen, Dataspecialist

  • Marius Pedersen A/S

Logimatic
– Mere end bare software

Med INEXTIA får du ikke bare et system. Vi tror på samarbejde og partnerskab, og vi ved, at det er den gode service og support, der gør den helt store forskel.

Logimatic er en ejerledet virksomhed med mere end 120 medarbejdere.

SE MERE PÅ LOGIMATIC.DK

Andre løsninger fra Logimatic

SERTICA Maintenance er et klient/server vedligeholdelsessystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdelsesaktiviteter i alle typer virksomheder.

Gå til sertica.dk/industri

RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration, afregning og styring af affaldsindsamlingen. Løsningen dækker alle aktiviteter lige fra registrering af kunder til afhentning.

Gå til logimatic.dk/systemer/renomatic

FotoDok er en app til fotodokumentation, mangelgennemgang og kvalitetssikring af hverdagens opgaver. Opnå besparelser på administrativ tid på kontoret idet fotodokumentation let oprettes via mobilen. Du skal blot sende billeder og tekst til FotoDok serveren, hvorfra du kan tilgå din færdige rapport.

Gå til fotodok.dk

LOGIA er den anerkendte IT-platform, der kan styre og optimere alt inden for lager og logistik. En løsning der digitaliserer lageret og logistikken, og giver nye muligheder for at optimere og trimme logistikken i en grad, der gør investeringen interessant.

Gå til logia.dk

Hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, så kontakt mig.

Louise Feld Petersen

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
inextia@logimatic.dk