Data skaber stor værdi for enhver forretning!

Dette gælder naturligvis også for vores kunder. Når der drives forretning i nutidens hastige tempo, er det en uvurderlig styrke at kunne samle, opbevare, vedligeholde og anvende data, hvilket vi ofte hjælper vores kunder med.

Eftersom vi anerkender den høje værdi af virksomhedens data, er det blevet et af vores fokusområder at kunne assistere vores kunder i at overføre denne data sikkert ind i INEXTIA.

Overførsel af eksisterende data til et nyt system kan kræve mange ressourcer. Overførslen gør det dog muligt at have et asset management system parat fra dag ét. Derfor er dette trin ved opstarten af et nyt vedligeholdssystem ekstremt vigtigt og bør ikke overses.

Vores erfarne konsulenter, der arbejder med dataoverførsel, har hjulpet mange virksomheder med at overføre data fra Microsoft SQL databaser, Oracle, Sybase og ikke mindst Excel men også fra andre asset management systemer.

Hvis du har spørgsmål angående din specifikke type data, migrering af data eller noget der er relateret til dette, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org