FAQ - Få svar på dine spørgsmål omkring INEXTIA

GENERELT

INEXTIA er et cloud-baseret vedligeholdelsessystem. Det vil sige, at du kan tilgå systemet uanset hvor du befinder dig direkte fra din webbrowser. Du kan via en computer, laptop eller tablet styre, administrere og udføre vedligehold ud fra en simpel jobliste.

Du kan b.la. styre og optimere:

  • Maskinkort og komponenter
  • Vedligeholdsjobs og fejlrapportering
  • Procedurer og arbejdsinstruktioner
  • Håndtering af reservedele og lager
  • Rapportering og analyse

Se mere om INEXTIA→

INEXTIA kan gavne enhver virksomhed, som har et behov for vedligehold. Der arbejdes ud fra en simpel jobliste, der sikrer struktur og minimering af fejl og forglemmelser i hverdagen. Skab hurtigt et overblik over fremtidige opgaver samt vigtig information.

INEXTIA appen giver mulighed for at tilgå og indtaste vigtig viden i forhold til det enkelte job mens du er på farten. Du kan minimere administrativ tid foran computeren og taber ikke vigtig information, da du hurtigt og let kan starte og afslutte jobs direkte på stedet.

Du vil hurtigt kunne skabe resultater og optimere driften i din virksomhed, da historikken i INEXTIA vil give dig et overblik over hvor der kan optimeres i interne processer.

Se referencer→

I princippet kan alle der ønsker at optimere deres vedligeholdelsesafdeling, anvende INEXTIA. Det er underordnet om du er en produktionsvirksomhed, en servicevirksomhed, en forlystelsespark, et ferieresort, en havn eller noget helt andet – INEXTIA kan optimere vedligehold for alle.

Se mere om brancher og industrier→

INEXTIA appen giver dig adgang til din jobliste samt relevante dokumenter, specifikationer og andre vigtige informationer tilknyttet til det enkelte job. Du kan på farten starte og afslutte jobs, samt fejlrapportere direkte fra din telefon.

Appen skaber fleksibilitet og mobilitet i hverdagen og er ideel til de medarbejdere der skal udføre vedligehold. Dette sikrer at du altid har din jobliste lige ved hånden samt alle tilknyttede data.

Se mere om INEXTIA appen→

FUNKTIONER

Med INEXTIA Formular modul er det muligt selv at oprette og designe formularer og tjeklister til brug i vedligeholdelsesafdelingen, for at opnå en konsistent indsamling af informationer. Det kan f.eks. være til eftersyn, sikkerhed, godkendelsesprocedure, simpelt vedligehold osv.

Oprettede formularer og tjeklister kan både tilgås via web og INEXTIA appen. Det vil sige, at du kan tilgå dine tjeklister på farten via mobile enheder.

Se mere om formularmodulet→

Du kan direkte fra INEXTIA styre dit lager. Her vil du have mulighed for at se din lagerbeholdning samt forbrug heraf. Med QR-koder kan du let scanne og indtaste hvor mange dele du har brugt.

Se mere om lagerstyring→

Du kan opbevare alle vigtige og relevante dokumenter i INEXTIA. Det gør det muligt at distribuere dokumenter på tværs af afdelinger. Da systemet er cloud-baseret, betyder det at du kan tilgå dokumenter via dit login uanset din lokation.

Se mere om dokumentstyring→

Analytics giver dig mulighed for at lave tilpassede rapporter på relevante dataudtræk og KPI’er. Disse rapporter giver dig et hurtigt overblik f.eks. i form af grafer. Du kan abonnere på rapporter, så du f.eks. hver mandag morgen kan modtage sidste uges forbrug af reservedele eller modtage en rapport med næste uges opgaver.

Se mere om Analytics→

I INEXTIA er det bl.a. muligt at skabe QR koder i forbindelse med lagerstyring og til indhentning af data på komponenter.

Bruges der QR-koder på maskiner, kan du scanne koden med din mobil og se hvilke jobs der er på maskinen, fejlrapportere og oprette nye jobs.

Bruges der QR-koder i forbindelse med lagerstyring, kan dette sikre let og hurtig adgang til regulering af lagerbeholdning. Du kan her scanne reservedelskoden med din mobil og hurtigt indtaste det brugte antal.

Se mere om QR koder→

SERVICES

INEXTIA kan sagtens integreres til andre systemer som f.eks. økonomisystemer. Det er muligt både at importere og eksportere data til og fra INEXTIA. Dette er noget der individuelt aftales ved køb af systemet.

Se mere om integration→

Der kræves minimal træning for at anvende INEXTIA på din arbejdsplads. Systemet er udviklet med stor fokus på brugervenlighed for netop at gøre det hurtigt og let for dig som bruger.

Oftest kan der være behov for en enkelt eller to undervisningsdage. Her vil en af vores projektledere stå for undervisningen. Behovet er individuelt og afspejler ofte hvor mange brugere der skal anvende systemet i din virksomhed og dermed modtage undervisning.

Se mere om undervisning→

Du har både mulighed for at kontakte vores support i Aalborg over telefon og e-mail. Her vil du komme i kontakt med vores konsulenter, som tilbyder den optimale support ud fra deres indgående kendskab og erfaring med vores software.

Når du har lavet en aftale med vores supportere, vil fjernsupport være muligt gennem TeamViewer. Dette vil give os mulighed for at se, hvad der sker på din skærm, så vi hurtigt kan løse dit problem – og så kan du komme tilbage til dit arbejde.

Support er inklusiv i INEXTIA abonnementsaftalen.

Se mere om support→

Da INEXTIA er et cloud-baseret vedligeholdelsessystem, er det muligt for RINA Digital Solutions at tage over og have ansvaret for IT. Det vil sige, at du som kunde slipper for back-up rutiner, opdateringer, vedligehold af servere osv. Alt dette tager RINA Digital Solutions sig af.

Læs mere om Hosting→

DET TEKNISKE

INEXTIA opdateres automatisk når vi frigiver en ny version. Det vil sige, at du ikke skal gøre noget aktivt for at opdatere til nyeste version – det sørger vi for.

Se ændringslog for opdateringer→

Som Windows bruger supporteres Internet Explorer og Google Chrome.

Som Mac og iOS bruger supporters Safari og Google Chrome.

Som Android bruger supporteres Google Chrome.

INEXTIA vil i mange tilfælde kunne tilgås på andre browsere end ovenstående konfigurationer, men i tilfælde af problemer er det ovenstående som anvendes som referenceramme.

INEXTIA appen kan benyttes på Android og Apple enheder. Det er samtidig muligt at benytte appen fra både mobiltelefoner og tablets.

Se mere om INEXTIA App→

Ja, INEXTIA understøtter multifaktor-login (MFA) via integration med Azure Active Directory (Azure AD).

Dette kræver et modul, der kan tilkøbes til INEXTIA, og at din organisation bruger Azure AD til at styre domænekonti. Integration med Azure AD gør det muligt for INEXTIA at benytte både MFA og single sign-on (SSO). Alle brugere, inklusive eksterne leverandører, skal derefter logge ind med Azure AD.

DATA

Alt materiale i INEXTIA bliver opbevaret i skyen. Det vil sige, at du altid kan tilgå dokumenter, reservedelslister, jobs osv. uanset hvilken computer eller tablet du logger ind fra. Dette sikrer, at du altid har relevante informationer lige ved hånden når der arbejdes på flere lokationer eller hvis du f.eks. arbejder hjemmefra.

Alt data gemmes og opbevares i et datacenter på Sjælland hvor der er fokus på høj stabilitet og hastighed. Her bliver der taget back-up versioner af din arbejdsplads’ data, som sikrer at data ikke går tabt.

Dette er individuelt alt efter hvilken INEXTIA pakke der vælges.

INEXTIA pakker og data:

  • Starter: 5GB data
  • Standard: 10GB data
  • Pro: 15GB data

Det er muligt at tilkøbe ekstra dataplads efter behov.

Læs mere om INEXTIA pakker→

Det er dig som kunde der har ejendomsretten til al data som indtastes i INEXTIA og du kan til enhver tid få udleveret databasen. Vi klargør en backup fil af MS SQL-databasen som sendes til dig til download.

KOM GODT I GANG

Du kan hurtigt komme i gang med at benytte INEXTIA på din arbejdsplads. Efter en aftale er indgået, vil et INEXTIA site oprettes med adgang til det købte antal brugere. Herefter vil systemet kunne tilgås direkte fra din webbrowser.

INEXTIA Appen hentes i App Store og Google Play.

Kom godt i gang→

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak omkring hvordan INEXTIA kan strukturere vedligehold på din arbejdsplads.

Du kan kontakte os direkte på:
E-mail: inextia@rina.org
Telefon: +45 7214 1214

Se yderligere kontaktinfo her→

Opdager du et behov for flere brugere, skal dette informeres til RINA Digital Solutions. Herefter vil der ændres i Licens og det nye antal brugere vil være tilgængelig.

Se kontaktoplysninger→

Da INEXTIA er en abonnementsløsning, betales der for antal brugere pr. måned. Prisen er derfor individuel i forhold til virksomhedens behov.

Der vælges mellem tre forskellige pakker, Starter, Standard og Pro. Disse indeholder et forskelligt funktions niveau og du kan derfor matche dit behov med en af pakkerne. Læs mere omkring INEXTIA pakker→

Kontakt os for yderligere informationer angående pris.

Se kontaktoplysninger→