Analytics er INEXTIAs rapporterings- og analyseværktøj.

Analytics giver dig mulighed for at analysere på alle de data, der er i systemet. Det er muligt at få data vist direkte i INEXTIA, samt at eksportere til Excel, hvor der kan opsættes grafer, tabeller, diagrammer m.m.

INEXTIA Analytics grafer

Rapporter og analyser opsættes efter virksomhedens interne behov og fokusområder. Disse kan for eksempel vise optimeringsmuligheder på flere niveauer, budget for næste måneds reservedelsforbrug, realiseret brug af sidste måneds reservedelsforbrug, overskredne jobs, næste uges jobs og meget mere – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Modtag rapporter direkte i din e-mail indbakke

Når du har oprettet en rapport og gemt skabelonen i Excel, kan du opsætte et e-mail abonnement. Det kan for eksempel være nyttigt at få næste måneds budgetterede reservedelsforbrug en gang om måneden, således du kan sikre, at de rette varer er på lager, og jobs dermed kan udføres til tiden. Hver gang en rapport modtages, vil den automatisk være opdateret med de nyeste data fra INEXTIA.

Nøglefunktioner:

  • Opret rapporter med data fra INEXTIA
  • Opret e-mail abonnement på rapporter
  • Design grafer med data i Excel

Fordele:

  • Benyt eksisterende data til optimeringsmuligheder
  • Få tilsendt rapporter med vigtig data i din e-mail indbakke
  • Se vedligeholds budgetter og forbrug på f.eks. reservedele

Udforsk alle moduler i vores modulkatalog →

I dette webinar, gennemgår vi helt grundlæggende principper for data i et vedligeholdssystem. Samtidig får du inspiration til hvordan du opretter vigtige rapporter i Analytics modulet.

Download webinar

Kontakt mig og hør hvordan Analytics kan optimere vedligehold i din virksomhed.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org