Referencer

Logimatic har mange års erfaring med systemer til vedligehold. Et tæt samarbejde med kunder fra forskellige brancher har resulteret i en unik fleksibilitet, der sikrer optimering og effektivisering til alle typer virksomheder uanset størrelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om planlagt vedligehold samt invitationer til inspirerende events og webinarer.

Vores fartøjer skal konstant være klar til at gå i aktion. Derfor er det altafgørende at vedligehold planlægges og udføres til tiden.

Robert Hansen, Bådfører

INEXTIA hjælper os med at optimere og skabe bedre arbejdsrutiner for driften i vores vedligeholdelsesafdeling.

Dorthe Thorius Bek, Projektassistent

En konvertering af vores eksisterende vedligeholdelsesdata til en cloud-baseret løsning som INEXTIA gør det muligt, at overlade det samlede IT-ansvar hos Logimatic.

Henrik Vægter, Vedligeholdelseschef

Med INEXTIA kan vi se de reelle omkostninger forbundet med vedligehold af vores produktionslinjer og udstyr.

Lars Christian Buch, Vedligeholdelseschef

  • Hirtshals Havn
  • Løsning Fjernvarme
  • Bates Cargo-Pak
  • Elektro-Isola

Kunde eksempler

Implementering af nyt CMMS til optimering af interne drifts- og vedligeholdsrutiner

Et halvt år efter opstart er INEXTIA implementeret på 70% af Fiberlines kerne produktion i Middelfart og har netop rundet 500 udførte jobanmodninger og 350 udførte services.

Se hele casen 

Colas Danmark A/S i Nørresundby går digitalt med det cloud-baserede vedligeholdelsessystem INEXTIA

INEXTIA skal foreløbig implementeres på Colas’ asfaltfabrikker og rullende materiel. Men på længere sigt forventer Colas at tage INEXTIA i brug på alle anlæg og aktiviteter, herunder værksteder, grusgrave, bygninger, maskiner og laboratorier. Dataindtastningen er sat i gang, og Colas forventer at oprette 60 brugere af INEXTIA.

Henrik Kusk, maskinteknisk chef i Colas, siger: ”INEXTIA bliver et nyttigt software i forbindelse med opbygning af den viden og dokumentation, som er nødvendig for vores arbejde med at optimere vedligehold både på fabrikken her i Nørresundby og i resten af Colas-organisationen.”

Se hele casen

Colas Danmark A/S’ værksted i Viborg effektiviserer arbejdsgange med INEXTIA

På værkstedet i Viborg oplever de allerede, at hverdagen er blevet mere effektiv. Thomas Larsen fortæller: ”Når vi bytter maskiner mellem hold, kan vi nu tilgå serviceaftaler og historik elektronisk, så vi ikke længere skal have en mappe under armen.”

Se hele casen

Overvejer du at digitalisere dit vedligehold, så kontakt mig.

Louise Feld Petersen

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
inextia@logimatic.dk