Nyhedsoversigt

02.10.2023 - Nyheder

Nyt Dashboard-modul giver overblik i INEXTIA

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse i INEXTIA: Dashboard-modulet. Nu kan du designe dashboards der matcher din vedligeholdsafdelings behov, hvilket gør det lettere at holde styr på centrale vedligeholdsdata og KPIer.

Med INEXTIA Dashboard har du mulighed for at præsentere en række data, der kan bruges på tværs af forskellige afdelinger. Denne visualisering faciliterer samarbejde og fremmer kontinuerlige forbedringer.

Med direkte dataintegration bliver det en leg at trække information fra Jobs, Komponentoversigten, Analytics og Formular-modulet. Uanset om du foretrækker tabeller, grafer eller diagrammer, kan du nemt tilpasse dine dashboards, så de afspejler de data, du har brug for at fokusere på.

En ting er sikkert: Ved hjælp af vores intuitive dashboards kan du reagere hurtigere på problemer, der kræver opmærksomhed. Disse dashboards tilbyder ikke kun adgang til relevant information, men de er også et værdifuldt værktøj i både ledelsesmæssige beslutninger og i forbindelse med operationelle behov.

Er du nysgerrig og vil vide mere?

Dyk ned i vores demo , og lad dig inspirere af vores katalog med eksempler på, hvordan dashboards kan optimere dine vedligeholdsrutiner.