Medicinalvirksomheder mødes af høje krav angående driftssystem fra myndigheder, såvel som kunder, i forbindelse med produktion. Et højt niveau af kvalitet og sikkerhed under alle faser af fremstillingen er en nødvendighed. INEXTIA sikrer denne kvalitet. Ikke blot accepteres systemet af myndighederne, det hjælper også din vedligeholdsafdeling med at tænke strategisk.

Optimér interne driftsrutiner med et fleksibelt vedligeholdelsessystem.

MODTAG EN DEMO

Krav fra American Food and Drug Administration (FDA) er en afgørende faktor for vedligehold i medicinalvirksomheder. Det betyder, at det er vigtigt, at kunne dokumentere ændringer til produktionsudstyret og holde styr på vedligeholdelsesprocedurer.

Med INEXTIA kan du dokumentere al historik i forbindelse med vedligehold og dermed få større indsigt i statistikkerne over fejlmeldinger og jobanmodninger. Det gør dig i stand til, at agere målrettet og ressourceoptimerende. Systemet reducerer desuden driftstop og sikrer kontinuitet i produktionen hen over året, samtidig med at der er mulighed for forebyggende vedligehold.

Se mere om dokumentation →

Du får fuld sporbarhed for alle maskiner, arbejdsprocedurer, kalibrering af maskiner og vedligehold af bygninger. INEXTIA gør det nemt at styre, spore og planlægge vedligeholdelse for at forlænge maskinernes levetid, holde styr på dyre reservedele og forhindre udstyrsfejl.

Se mere om analyticsmodulet →

Overvejer du at digitalisere dit vedligehold, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org