Nyhedsoversigt

30.08.2019 - Nyheder

Logimatic lancerer Formular modul og ny INEXTIA app

Den nye INEXTIA app kombinerer job og formularer, hvilket gør appen ideel til den daglige bruger i vedligeholdsafdelingen. Samtidig lanceres Formular modulet til webversionen af INEXTIA.

INEXTIA app og formular vises på mobil og tablet

Formularer kan med fordel anvendes i forbindelse med vedligeholdsjobs og kan gøres obligatoriske, hvis der er behov for specifikke informationer eller kontrol af en arbejdsproces.

Det har været Logimatics ambition at udvikle en app, der kombinerer den papirløse håndtering af joblister og formularer. Appen er særligt velegnet til tjeklister og assisterer brugere i at udføre deres opgaver. INEXTIA appen er udviklet med fokus på brugeroplevelsen – det skal være nemt. Derfor er de mest relevante informationer grupperet og placeret logisk sammen, så brugeren kan arbejde hurtigt og intuitivt med vedligehold.

Rasmus Wæhrens, Techinical Lead hos Logimatic fortæller: “Vi har fokuseret på at gøre appen intuitiv, og brugeren bliver derfor guidet gennem både brugen af job og formularer. Visuelt er appen simpel, hvilket tydeliggør, hvad brugeren skal foretage sig. For eksempel er alt, hvad der mangler at blive udfyldt for at kunne udføre et job, markeret med rødt.”

Hans Chr. Jensen, Head of Sales hos Logimatic siger desuden: “Appen skaber værdi for vores kunder ved at øge fleksibiliteten og mobiliteten. Appens mobilitet og uafhængighed gør, at brugere kan arbejde med job og formularer alle steder, uden at skulle sidde foran en computer eller være afhængig af andre systemer eller licenser.”

Se en demo af INEXTIA appen →