Vi har mange forskellige typer kunder, som ikke falder ind under en bestemt branche. Men i princippet kan alle, der ønsker at optimere deres vedligeholdelsesafdeling, anvende vores vedligeholdelsessoftware.

INEXTIA er det ideelle system til at planlægge vedligeholdelsesjobs og skabe et overblik over arbejdsopgaver såvel som lagerbeholdning.

INEXTIA sikrer driftsbesparelser på vedligehold og IT. Du kan bruge systemet på både computer, tablet og mobil.

DOWNLOAD BROCHURE
Vi vil aktivt ind og gøre brug af vores timetællere i forbindelse med vedligehold. Vi ser stor værdi i automatisk import af data i INEXTIA via en tælleraflæser, da det giver os mulighed for at udføre tællerbaseret og planlagt vedligehold.

Energirådgiver i Colas, Mikkel Haldrup Jensen

En digitaliseret platform til vedligehold er nødvendigt i en moderne virksomhed.

Henrik Kusk, Maskinteknisk Chef

Typen af virksomhed er underordnet – INEXTIA optimerer vedligehold for alle.

BOOK EN DEMO

INEXTIA matcher enhver branche da struktur og rutiner kan opbygges efter din virksomheds individuelle behov. Opbyg din struktur efter geografiske lokationer, lokaler, maskinel, bygninger m.m. Denne mulighed sikrer, at du kan skabe det bedst mulige overblik ud fra hvordan din dagligdag ser ud.

Se demoer på vores YouTube kanal →

INEXTIAs dynamiske layout sikrer, at du kan skjule områder af systemet for at skabe en simpel brugerflade og dermed slukke for støj der ikke anvendes. Du kan samtidig oprette jobgrupper, procedurer, prioriteter og udsættelsesårsager efter det interne sprog i virksomheden. Dette er med til at skabe genkendelighed for brugeren af system og app.

Læs mere om fordelene ved INEXTIA App →

INEXTIA kan opbygges og struktureres til at matche dine rutiner og standarder. De forskellige moduler og funktionalitet sikrer, at du kan indhente vigtigt data til historik i den kvalitet du har behov for.

Et af INEXTIAs mest brugte moduler er formularmodulet. Her har du mulighed for at oprette og designe dine egne formularer og tjeklister. Dette guider brugerne i hvilke data de skal indhente samt hvordan – både via web og app.

Læs mere om formularmodulet →

Overvåg nedbryd og fejlrapportering med INEXTIA.

Nedbrud og fejlrapportering er et ømt punkt for enhver vedligeholdsafdeling og er noget alle helst er foruden og gerne vil bringe til et minimum. Fejlrapporteres der flere gange årligt, kan dette antyde, at der kan være mulighed for forbedring.
Overvejer du at digitalisere dit vedligehold, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org