Nyhedsoversigt

03.01.2019 - Nyheder

Scandic Food optimerer arbejdsgange og vedligehold i produktionen

Scandic Food udvider brugen af vedligeholdssystemer til produktionen i Nr. Aaby. De vil her gøre brug af INEXTIA til optimering af arbejdsgange og vedligehold.

Scandic Food vælger INEXTIA vedligeholdelsessystem

Produktionen i Tårs har i flere år benyttet SERTICA – et Client Server vedligeholdssystem. Da behovet for et vedligeholdssystem opstod til deres afdeling i Nr. Aaby, var det naturligt for virksomheden at henvende sig til Logimatic. Denne gang var behovet lidt anderledes og Scandic Food fandt et godt match i det cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA.

Henrik V. Rasmussen, Maskinmester hos Scandic Food fortæller: ”Her i produktionen i Nr. Aaby har vi selv stået for IT og servere i forbindelse med vores tidligere vedligeholdssystem. Dette ansvar vil vi gerne mindske og det er derfor vigtigt for os at outsource ansvaret for servere, opdateringer og backup rutiner til leverandøren af systemet.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic fortæller: ”Vi har de seneste år set en tendens, hvor virksomheder ønsker at mindske det interne ansvar for IT. Derfor har vi udviklet INEXTIA, som er et cloud-baseret vedligeholdssystem, som bygger på grundværdierne fra søstersystemet SERTICA. Vi ser frem til et godt samarbejde på tværs af Scandic Foods afdelinger.”

Ifølge Henrik faldt valget på INEXTIA da det lever op til alle deres krav omkring IT og outsourcing heraf. Henrik fortæller, “Det tog ikke lang tid før beslutningen var taget, da vi jo i forvejen kender Logimatic rigtig godt. Derudover har INEXTIA en attraktiv pris, tilgængelighed og en simplicitet der matcher vores behov i Nr. Aaby.”

Om Scandic Food
Virksomheden har overtaget en række danske fødevarevirksomheder og beskæftiger i dag ca. 220 medarbejdere i Danmark. Produktionen i Danmark er fordelt således, at frugtbaserede produkter samt honning og ermoler fremstilles i Tårs ved Hjørring, mens saucer, condiments og specialiteter fremstilles i Nørre Åby på Fyn.

Læs mere om Scandic Food →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling, salg, implementering og support af software, herunder vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic og INEXTIA →