Nyhedsoversigt

26.10.2018 - Nyheder

Quantafuel Skive ApS digitaliserer vedligehold med cloud-baseret CMMS

Quantafuel har et ønske om, at processerne omkring vedligehold skal digitaliseres på deres nye fabrik i Skive. De har derfor valgt INEXTIA, som er et cloud-baseret og platformsuafhængigt vedligeholdssystem.

Quantafuel er netop i gang med at bygge deres første PtL (Plastic To Liquid) fabrik, som bliver en del af det nye erhvervsområde i GreenLab Skive. Fabrikken vil fra 2019 producere et højkvalitets miljøvenligt brændstof ved at genanvende affaldsplastik fra den danske affaldssektor.

Virksomheden har et ønske om at udføre vedligehold fra første produktionsdag. Rico Lorentzen, Driftsleder hos Quantafuel fortæller: ”Det er vigtigt for os at få et system, der er let tilgængeligt for vores folk og som sikrer en fast struktur på de daglige vedligeholdsjobs. Vi ser det samtidig som en fordel, at vi kan skabe viden og historik på en digital platform som INEXTIA.”

Hans Chr. Jensen, Head of Sales hos Logimatic siger: ”I udviklingen af INEXTIA har vi netop haft fokus på tilgængelighed og brugervenlighed. Der er altid adgang til en simpel jobliste via Job Appen, hvor jobtekst, information samt vigtige dokumenter og billeder kan tilgås. Det faktum at systemet kan tilgås via mobile enheder sikrer, at vigtig viden bliver indtastet, hvilket giver Quantafuel et uundværligt vidensbibliotek.”

Et cloud-baseret vedligeholdssystem

Virksomheder er i dag afhængige af digitale løsninger og indkøb af nye systemer kan derfor være en rigtig stor intern beslutning. Rico Lorentzen fortæller: ”Det har været en stor fordel for vores interne beslutning, at INEXTIA er et cloud-baseret system. Det har lettet vores ansvar omkring IT i forhold til systemet og alt det bagvedlæggende.”

Hans Chr. Jensen uddyber: ”Vi ser ofte at virksomheder og IT-afdelinger oplever store udfordringer i forbindelse med indkøb af et nyt system. Det betyder nemlig, at der internt skal tænkes i servere, back-up rutiner, sikkerhed og meget mere. Med en cloud-baseret løsning som INEXTIA undgår man alt det – Vi klarer simpelthen det hele.”

Om Quantafuel
Quantafuel A/S er en norsk teknologi-dreven energivirksomhed, som har udviklet en teknologi således at det nu er muligt at genanvende affaldsplastik til et High Value Low-Carbon Synthetic Fuel. Quantafuel er i gang med at bygge deres første PtL-fabrik hvor denne teknologi skal anvendes. Fabrikken vil kunne genanvende 60 tons affaldsplastik om dagen og vil beskæftige ca. 20 ansatte.

Læs mere om Quantafuel →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling, salg, implementering og support af software, herunder vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic og INEXTIA →

Læs flere nyheder omkring INEXTIA →