Nyhedsoversigt

18.03.2019 - Nyheder

Nyt vedligeholdssystem skaber mobile rutiner hos Elektro-Isola

For at sikre at ressourcer i vedligeholdsafdelingen altid udnyttes optimalt, mobiliserer Elektro-Isola driftsrutiner med det cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA.

Elektro-isola vælger INEXTIA vedligeholdelsessystem

Produktionsvirksomheder har konstant fokus på effektivitet, kvalitet og en høj produktionsrate, da det er altafgørende for succes. Planlagt vedligehold anvendes ofte som metode til at undgå unødvendig nedetid, hvilket også er tilfældet hos Elektro-Isola.

Lars Christian Buch, Vedligeholdelseschef hos Elektro-Isola fortæller: ”Som global leverandør er det vigtigt, at vi har fokus på oppetid af vores produktion, da det er altafgørende for vores forretning. Vi har ikke råd til at vores maskiner står stille fordi vi f.eks. mangler en reservedel.”

Ved at digitalisere vedligehold, sikrer Elektro-Isola desuden historikken til fremtidig brug via en let tilgængelig og mobil platform. Det vil sige at INEXTIA både er et planlægningsværktøj, men også en database der indeholder vigtig information til fremtidige reparationer.

Lars Christian Buch fortæller: ”Med INEXTIA kan vi lettere planlægge fremtidigt vedligehold på vores kritiske maskiner, så vi undgår at produktionen skal sættes på hold. Fordi INEXTIA er cloud-baseret har vi let adgang til systemet og kan hurtigt indtaste informationer eller afslutte et job via en tablet.”

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic siger: ”Når Elektro-Isola mobiliserer deres rutiner, får driften mulighed for at indtaste vigtig viden på farten. Det letter arbejdsgangen betydeligt. INEXTIA giver samtidig Elektro-Isola mulighed for at måle på vigtige KPI’er og data, som hjælper til at optimere vedligeholdsrutiner og dermed øge oppetid af produktionsanlæg.”

Om Elektro-Isola
Elektro-Isola er en af de førende leverandører af kompositmaterialer i verden og deres produkter efterspørges af en lang række industrier. Produkterne er kendetegnede ved en optimal kombination af egenskaber som stabilitet, styrke og lav vægt, hvilket gør Elektro-Isolas kompositmaterialer velegnede som konstruktionsmaterialer i en lang række applikationer.

Læs mere om Elektro-Isola →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic og INEXTIA →