Nyhedsoversigt

14.10.2019 - Nyheder

Marius Pedersen A/S vælger et cloud-baseret vedligeholdssystem og bliver en del af Logimatic familien

Marius Pedersen A/S har valgt vedligeholdssystemet INEXTIA fra Logimatic til at optimere virksomhedens vedligeholdsrutiner.

Marius Pedersen A/S vælger INEXTIA vedligeholdelsessystem

Marius Pedersen A/S har mere end 90 års erfaring i affalds- og ressourceindustrien. Virksomheden ønsker fortsat at sikre deres høje driftssikkerhed og har derfor valgt at investere i et digitalt vedligeholdssystem.

Jan Lintrup, Logistik- og Indkøbschef hos Marius Pedersen A/S fortæller: ”Vi har valgt at investere i INEXTIA, da vi tror på, at systemet øger vores forudsætninger for altid at kunne optimere vores vedligeholdsrutiner. At systemet er udviklet som en web-baseret løsning sikrer samtidig, at vi har investeret i et fremtidssikret vedligeholdssystem.”

Tilgængelighed og brugervenlighed er to vigtige faktorer, når der skal vælges system. Alexander Vogensen, Dataspecialist hos Marius Pedersen A/S siger: ”Da vi dagligt arbejder fra mange forskellige lokationer, er det en nødvendighed at kunne tilgå joblister, historik, tjeklister m.v. på farten. Det er derfor essentielt for os, at et vedligeholdssystem er cloud-baseret, og at der tilbydes en brugervenlig app, som både fungerer online og offline. Derfor mener vi, at en løsning som INEXTIA er det rigtige match for os.”

Louise Feld Petersen, Salgs- & Marketingassistent hos Logimatic fortæller: ”I virksomheder som Marius Pedersen A/S, hvor der arbejdes fra flere lokationer, ser vi tydeligt, at idéen bag INEXTIA skaber betydelige fordele. Et cloud-baseret system er nemlig ikke interesseret i, hvilken lokation der arbejdes fra og kan altid tilgås via en webbrowser eller en app.”

I sin søgning efter et vedligeholdssystem gik Marius Pedersen A/S ikke kun efter et fremtidssikret system, men også en fremtidig samarbejdspartner. Alexander Vogensen fortæller afslutningsvis: ”At vi som virksomhed investerer i et vedligeholdssystem, betyder samtidig, at vi investerer i en samarbejdspartner. Logimatic er den rette partner for os, da vi deler samme opfattelse af, at der ikke bare købes et system, men at der fremadrettet dannes et solidt samarbejde.”

De to virksomheder har over sommeren arbejdet målrettet for at kunne gå i luften til efteråret, hvor Marius Pedersen A/S så småt begynder at rulle INEXTIA ud til de knap 1.000 brugere.

Om Marius Pedersen A/S
Marius Pedersen A/S har udviklet sig til en moderne international koncern, der i dag beskæftiger mere end 4.700 medarbejdere i Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Virksomheden er i konstant udvikling med skarpt fokus på alle aspekter inden for moderne affaldsbehandling, indsamling, sortering, genanvendelse og handel med affald som nye ressourcer.

Læs mere om Marius Pedersen A/S →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic →