Konvertering til INEXTIA giver Skamol mindre IT-ansvar og mere tid til vedligehold

30 januar, 2020

Outsourcing af IT-ansvar er en afgørende faktor for Skamol i forbindelse med valg af vedligeholdssystem.

Skamol logo

Skamol har gennem de seneste 10 år været brugere af Logimatics vedligeholdssystem SERTICA, som har været medvirkende til en forbedring af interne arbejdsgange og optimeret vedligehold.

Rikard H. Larsen, Maintenance Manager, hos Skamol fortæller: ”Vi har været glade for SERTICA, men da vi hørte om Logimatics lancering af INEXTIA, så vi en mulighed for at outsource it-ansvaret og undgå de udfordringer som IT-systemet historisk har udgjort for Skamol.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic, uddyber: ”En konvertering til INEXTIA betyder, at vi kan frigøre Skamol for ansvaret omkring IT og servere. Fremover skal de kun fokusere på optimering af deres vedligehold. Vi oplever at mange virksomheder efterspørger denne outsourcing.”

Konverteringen fra SERTICA til INEXTIA er gennemført succesfuldt og Skamol er i dag aktive brugere af INEXTIA. Foruden outsourcing af IT-ansvaret kan Skamol nu også planlægge, optimere samt udføre vedligeholdelsesopgaver mobilt gennem INEXTIA appen.

 

Om Skamol
Skamol er en dansk virksomhed etableret tilbage i 1912, og er i dag en førende global leverandør af tekniske isolationssystemer til både industri og byggeri. De tekniske isolationssystemer har til formål at forbedre energiforbrug, ydeevne samt indeklima.

Læs mere om Skamol →

 

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Seneste nyheder fra INEXTIA

Viser en smartphone med en skærm med logoet INEXTIA by RINA.

INEXTIA forbedrer brugeroplevelsen med nyt mobillayout

Med det nye mobillayout får du direkte adgang til alle dine jobs, komponenter og varelager fra din enhed. Du er konstant online, så du har altid adgang til den nyeste opdaterede data uden behov for manuel synkronisering.
14 maj, 2024

LÆS mere

Skærmbillede af INEXTIA dashboard modul på web

Nyt Dashboard-modul giver overblik i INEXTIA

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse i INEXTIA: Dashboard-modulet. Nu kan du designe dashboards der matcher din vedligeholdsafdelings behov, hvilket gør det lettere at holde styr på centrale vedligeholdsdata og KPIer.
2 oktober, 2023

LÆS mere

Billede af en hånd der holder en telefon. Skal illustrer at personen rater med 5 stjerner.

INEXTIA stormer frem – kunderne står i kø

INEXTIA oplever en positiv bølge af nye kunder, der strømmer til med stor begejstring for vedligeholdssystemet. SUEZ, Agri Energy Vrå P/S, Hytek, TASSO og Grøn Gas er eksempler på nye kunder der digitaliserer deres vedligehold gennem INEXTIA.
23 juni, 2023

LÆS mere

Få INEXTIA nyheder

Billedet viser et katalog og en tablet, begge med forsiden af et katalog med titlen "VEDLIGEHOLD DASHBOARDS." På forsiden står der: "Et katalog om hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold." Øverst står der "KATALOG," og nederst er INEXTIA's logo synligt. Baggrunden viser en hånd i en arbejdshandske, der holder et værktøj.

Gå ikke tomhåndet herfra

Vedligeholds Dashboards

Dette katalog fortæller dig hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold.