Nyhedsoversigt

30.01.2020 - Nyheder

Konvertering til INEXTIA giver Skamol mindre IT-ansvar og mere tid til vedligehold

Outsourcing af IT-ansvar er en afgørende faktor for Skamol i forbindelse med valg af vedligeholdssystem.

Skamol har gennem de seneste 10 år været brugere af Logimatics vedligeholdssystem SERTICA, som har været medvirkende til en forbedring af interne arbejdsgange og optimeret vedligehold.

Rikard H. Larsen, Maintenance Manager, hos Skamol fortæller: ”Vi har været glade for SERTICA, men da vi hørte om Logimatics lancering af INEXTIA, så vi en mulighed for at outsource it-ansvaret og undgå de udfordringer som IT-systemet historisk har udgjort for Skamol.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic, uddyber: ”En konvertering til INEXTIA betyder, at vi kan frigøre Skamol for ansvaret omkring IT og servere. Fremover skal de kun fokusere på optimering af deres vedligehold. Vi oplever at mange virksomheder efterspørger denne outsourcing.”

Konverteringen fra SERTICA til INEXTIA er gennemført succesfuldt og Skamol er i dag aktive brugere af INEXTIA. Foruden outsourcing af IT-ansvaret kan Skamol nu også planlægge, optimere samt udføre vedligeholdelsesopgaver mobilt gennem INEXTIA appen.

Om Skamol
Skamol er en dansk virksomhed etableret tilbage i 1912, og er i dag en førende global leverandør af tekniske isolationssystemer til både industri og byggeri. De tekniske isolationssystemer har til formål at forbedre energiforbrug, ydeevne samt indeklima.
Læs mere om Skamol →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.
Læs mere om Logimatic →