Jakobsens A/S vælger INEXTIA CMMS til at styre deres vedligehold i produktionen i Aulum

29 september, 2020

Med et ønske om at planlægge og strukturere vedligehold samt skabe et online vidensbibliotek, vælger Jakobsens A/S at implementere INEXTIA CMMS.

Jakobsen - ren natur logo

Jakobsens A/S er en af Skandinaviens største honningproducenter. De har førhen ikke planlagt vedligehold i et online system, og ser nu frem til de mange fordele med INEXTIA. Især Analytics modulet og app’en vil optimere de daglige rutiner.

Hans Pedersen, Maintenance Technician hos Jakobsens A/S fortæller: ”I vores daglige rutiner har vi fokus på at sikre os mod nedbrud i produktionen, så vi altid kan udnytte vores fulde produktionskapacitet. INEXTIA appen vil optimere og digitalisere vores arbejdsgange omkring vedligehold og fejlrapportering.”

Louise Feld Petersen, Brand & Sales Manager hos Logimatic uddyber: ”Med implementeringen af INEXTIA, vil Jakobsens A/S altid have adgang til historik og vigtig information via INEXTIA appen på mobile enheder. Vores Analytics modul er et vigtigt værktøj i enhver virksomhed og sikrer, at optimeringsmuligheder, som optimering af frekvenser, visuelt bliver belyst. Jeg er derfor sikker på, at de hos Jakobsens A/S hurtigt vil mærke effekten ved et digitalt CMMS som INEXTIA.”

 

Om Jakobsens A/S
Jakobsens A/S er en af Skandinaviens største honningproducenter. Vi tilbyder et stort sortiment af konventionelle, økologiske og fairtrade honninger samt agave sirup til detail, catering og industri.

I 2019 gik vi ind i to nye produktkategorier – bolcher og dressinger. Fælles for vores produkter er honning som ingrediens, og at produkterne er fri for kunstige aromaer, farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler.

Vores produkter sælges primært i Skandinavien, men de seneste år har vi påbegyndt eksport til en lang række andre Europæiske lande, samt Kina. Produktion og tapning af honning sker under faste kvalitetsprocedurer og medvirker til en høj kvalitet i vores produkter. Se mere på jakobsens.com

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Seneste nyheder fra INEXTIA

Viser en smartphone med en skærm med logoet INEXTIA by RINA.

INEXTIA forbedrer brugeroplevelsen med nyt mobillayout

Med det nye mobillayout får du direkte adgang til alle dine jobs, komponenter og varelager fra din enhed. Du er konstant online, så du har altid adgang til den nyeste opdaterede data uden behov for manuel synkronisering.
14 maj, 2024

LÆS mere

Skærmbillede af INEXTIA dashboard modul på web

Nyt Dashboard-modul giver overblik i INEXTIA

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse i INEXTIA: Dashboard-modulet. Nu kan du designe dashboards der matcher din vedligeholdsafdelings behov, hvilket gør det lettere at holde styr på centrale vedligeholdsdata og KPIer.
2 oktober, 2023

LÆS mere

Billede af en hånd der holder en telefon. Skal illustrer at personen rater med 5 stjerner.

INEXTIA stormer frem – kunderne står i kø

INEXTIA oplever en positiv bølge af nye kunder, der strømmer til med stor begejstring for vedligeholdssystemet. SUEZ, Agri Energy Vrå P/S, Hytek, TASSO og Grøn Gas er eksempler på nye kunder der digitaliserer deres vedligehold gennem INEXTIA.
23 juni, 2023

LÆS mere

Få INEXTIA nyheder

Billedet viser et katalog og en tablet, begge med forsiden af et katalog med titlen "VEDLIGEHOLD DASHBOARDS." På forsiden står der: "Et katalog om hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold." Øverst står der "KATALOG," og nederst er INEXTIA's logo synligt. Baggrunden viser en hånd i en arbejdshandske, der holder et værktøj.

Gå ikke tomhåndet herfra

Vedligeholds Dashboards

Dette katalog fortæller dig hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold.