Nyhedsoversigt

14.05.2024 - Nyheder

INEXTIA forbedrer brugeroplevelsen med nyt mobillayout

Vi er stolte af at præsentere den seneste opdatering fra INEXTIA – vores nye mobillayout!

Med det nye mobillayout får du direkte adgang til alle dine jobs, komponenter og varelager fra din enhed. Du er konstant online, hvilket betyder, at du altid har adgang til den nyeste opdaterede data uden behov for manuel synkronisering.

Hvad er forskellen så egentlig mellem en app og et mobillayout? Et mobillayout kan tilgås direkte fra din browser, såsom Safari eller Chrome, på din mobil og tablet, hvilket giver en mere fleksibel og tilgængelig løsning.

En væsentlig fordel ved det nye mobillayout er muligheden for, at flere brugere kan arbejde på samme job samtidig. Også selvom det er et job med formular, da ændringerne vil være synlige for alle kolleger med det samme.

Desuden giver mobillayoutet dig adgang til reservedelslageret i realtid, hvilket bidrager til mere effektiv og økonomisk styring af lager.

Med vores nye mobillayout ønsker vi at give dig et mere brugervenligt og effektivt værktøj til brug af INEXTIA. Vi har også forbedret skalerbarheden til fremtidige opdateringer, så du får adgang til de nyeste funktioner direkte på din mobil, så snart de bliver lanceret.

Fordele ved mobillayout:

  • Visning af data i realtid
  • Øjeblikkelig datalagring på serveren
  • Flere brugere kan arbejde på samme job eller formular samtidigt
  • Ingen overforbrug af varer, da lageret altid er opdateret
  • Der skal ikke hentes og opsættes en app
  • Ensartet adgang uanset om det er PC, tablet eller mobil.