Eniig Varme A/S har netop konverteret til INEXTIA

1 november, 2018

Med et ønske om mere mobilitet og mindre ansvar for IT, har Eniig Varme netop valgt at konvertere til den web-baserede vedligeholdsløsning INEXTIA.

Industrimiljø hos ENIIG varme

Eniig Varme har været kunde hos Logimatic i en årrække og har udført vedligehold ved hjælp af Logimatics client server løsning SERTICA. Internt i virksomheden er der dog opstået et ønske om at skabe mere mobilitet. Derfor har de valgt at outsource ansvaret for servere, back-up rutiner osv. med den web-baserede vedligeholdsløsning INEXTIA.

Martin Haugaard Jensen, Projektleder hos Eniig fortæller: ”INEXTIA matcher vores behov for vedligehold rigtig godt og har de funktioner vi skal bruge til hverdagens vedligeholdsjobs. Derudover kan vi godt lide ideen om, at Logimatic tager sig af det bagvedliggende IT, så vi kun skal fokusere på at bruge systemet.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic uddyber: ”Efter en god snak omkring Eniigs behov, var det tydeligt at INEXTIA kunne opfylde alle krav og dermed være et godt match for virksomheden. Da INEXTIA er web-baseret, bliver al data opbevaret i skyen. Det løser Eniigs ønske om mere mobilitet, da de nu vil kunne tilgå systemet og data fra mobile enheder. Vi er glade for at kunne opfylde Eniigs ønsker og behov og dermed fortsætte det gode samarbejde.”

Logimatic har i mange år udviklet og udvidet SERTICA, som i dag er en stor løsning og har mange tilpasninger i form af forskellige tilkøbsmoduler. Søstersystemet INEXTIA blev lanceret sidste år og bygger på grundværdierne fra SERTICA.

 

Om Eniig
Eniig er en dansk energikoncern og er med 385.000 andelshavere landets tredjestørste. Eniig-koncernen har ca. 1.000 medarbejdere, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, energibesparelser samt vedvarende energi.

Læs mere om Eniig →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling, salg, implementering og support af software, herunder vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Seneste nyheder fra INEXTIA

Viser en smartphone med en skærm med logoet INEXTIA by RINA.

INEXTIA forbedrer brugeroplevelsen med nyt mobillayout

Med det nye mobillayout får du direkte adgang til alle dine jobs, komponenter og varelager fra din enhed. Du er konstant online, så du har altid adgang til den nyeste opdaterede data uden behov for manuel synkronisering.
14 maj, 2024

LÆS mere

Skærmbillede af INEXTIA dashboard modul på web

Nyt Dashboard-modul giver overblik i INEXTIA

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse i INEXTIA: Dashboard-modulet. Nu kan du designe dashboards der matcher din vedligeholdsafdelings behov, hvilket gør det lettere at holde styr på centrale vedligeholdsdata og KPIer.
2 oktober, 2023

LÆS mere

Billede af en hånd der holder en telefon. Skal illustrer at personen rater med 5 stjerner.

INEXTIA stormer frem – kunderne står i kø

INEXTIA oplever en positiv bølge af nye kunder, der strømmer til med stor begejstring for vedligeholdssystemet. SUEZ, Agri Energy Vrå P/S, Hytek, TASSO og Grøn Gas er eksempler på nye kunder der digitaliserer deres vedligehold gennem INEXTIA.
23 juni, 2023

LÆS mere

Få INEXTIA nyheder

Billedet viser et katalog og en tablet, begge med forsiden af et katalog med titlen "VEDLIGEHOLD DASHBOARDS." På forsiden står der: "Et katalog om hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold." Øverst står der "KATALOG," og nederst er INEXTIA's logo synligt. Baggrunden viser en hånd i en arbejdshandske, der holder et værktøj.

Gå ikke tomhåndet herfra

Vedligeholds Dashboards

Dette katalog fortæller dig hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold.