DEFCO konverterer til INEXTIA og skaber mere mobilitet i hverdagen

11 januar, 2019

DEFCO har i mere end 10 år benyttet Logimatics vedligeholdssystem Logihold. Med et ønske om mere mobilitet i driften har virksomheden netop konverteret til det nye cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA.

Industrimiljø hos DEFCO

DEFCO har i mere end 35 år produceret detailpakket pålæg og har løbene udviklet og udvidet sortimentet for at imødekomme markedets behov. For at sikre data og forbedre arbejdsgangene yderligere, konverterer virksomheden nu til Logimatics nye vedligeholdssystem INEXTIA.

Jan Jensen, IT-chef hos DEFCO fortæller: ”Det er en vigtig faktor for os, at vores rutiner i forbindelse med vedligehold optimeres og bliver mere mobile. Derfor ser vi INEXTIA som et godt match, da medarbejderne kan logge ind via mobile enheder og benytte Job Appen mens de udfører vedligehold.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic uddyber: ”Vi ser ofte, at industrivirksomheder fokuserer på mobiliteten i forbindelse med driften. Det sikrer nemlig, at de let kan indtaste vigtig viden uanset hvor de befinder sig. Jeg er derfor overbevist om, at DEFCO hurtigt vil opleve lettere arbejdsgange og effektivisering med et cloud-baseret vedligeholdssystem.”

Mobilitet er kun en af flere fordele ved et cloud-baseret vedligeholdssystem. Virksomheden ser nemlig også store fordele i at kunne outsource ansvaret for IT til leverandøren, Logimatic. På den måde slipper DEFCO for at spekulere i rutiner i forbindelse med back-up, opdateringer og vedligehold af servere.

Om DEFCO
Efter 35 år har DEFCO vokset sig til Danmarks førende familieejede produktionsvirksomhed indenfor detailpakket pålæg. Pålægsfabrikken har domicil i Aarhus, hvor både drift og produktion har fundet sted siden begyndelsen. Foruden familien er der ca. 160 dygtige og engagerede medarbejdere ansat hos DEFCO, hvoraf flere af nøglepersonerne har høj anciennitet samt stort branchekendskab og erfaring indenfor kødindustrien. 

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling, salg, implementering og support af software, herunder vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Seneste nyheder fra INEXTIA

Viser en smartphone med en skærm med logoet INEXTIA by RINA.

INEXTIA forbedrer brugeroplevelsen med nyt mobillayout

Med det nye mobillayout får du direkte adgang til alle dine jobs, komponenter og varelager fra din enhed. Du er konstant online, så du har altid adgang til den nyeste opdaterede data uden behov for manuel synkronisering.
14 maj, 2024

LÆS mere

Skærmbillede af INEXTIA dashboard modul på web

Nyt Dashboard-modul giver overblik i INEXTIA

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse i INEXTIA: Dashboard-modulet. Nu kan du designe dashboards der matcher din vedligeholdsafdelings behov, hvilket gør det lettere at holde styr på centrale vedligeholdsdata og KPIer.
2 oktober, 2023

LÆS mere

Billede af en hånd der holder en telefon. Skal illustrer at personen rater med 5 stjerner.

INEXTIA stormer frem – kunderne står i kø

INEXTIA oplever en positiv bølge af nye kunder, der strømmer til med stor begejstring for vedligeholdssystemet. SUEZ, Agri Energy Vrå P/S, Hytek, TASSO og Grøn Gas er eksempler på nye kunder der digitaliserer deres vedligehold gennem INEXTIA.
23 juni, 2023

LÆS mere

Få INEXTIA nyheder

Billedet viser et katalog og en tablet, begge med forsiden af et katalog med titlen "VEDLIGEHOLD DASHBOARDS." På forsiden står der: "Et katalog om hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold." Øverst står der "KATALOG," og nederst er INEXTIA's logo synligt. Baggrunden viser en hånd i en arbejdshandske, der holder et værktøj.

Gå ikke tomhåndet herfra

Vedligeholds Dashboards

Dette katalog fortæller dig hvordan du bruger dashboards til effektiv anvendelse af data og optimering af vedligehold.