Nyhedsoversigt

05.05.2020 - Nyheder

Vedligeholdelsessystemet INEXTIA er i rivende udvikling og Logimatic lancerer nu et nyt modul, Jobanmodning

INEXTIA jobanmodning på mobil og computer

Logimatic har altid en finger på pulsen hvad angår kunders behov samt efterspørgslen på markedet. Derfor er vi glade for nu at kunne lancere endnu et nyt modul – Jobanmodning.

Det nye jobanmodningsmodul sikrer, at ansatte i hele organisationen kan indsende jobanmodninger og fejlrapporteringer til vedligeholdelsesafdelingen. Hvad enten der arbejdes med vedligehold af produktion, bygning eller forsyning, er det vigtigt at få adhoc opgaver ind i vedligeholdelsessystemet. Modulet skaber en let rutine for vedligeholdelsesafdelingen, da de i en indbakke i INEXTIA kan oprette og uddelegere jobs ud fra indkomne jobanmodninger.

Der er allerede kunder der har taget modulet i brug. Bilal Khalil, Maintenance Associate hos Fiberline fortæller: “Vi oplever et behov for at vores operatører i produktionen, som ikke er brugere af INEXTIA, kan indsende jobanmodninger til vedligeholdelsesafdelingen. At de med dette modul kan scanne en QR-kode med en tablet og udfylde en foruddefineret jobanmodningsskabelon, gør operatørens rutine utrolig simpel og er en stor hjælp.”

Louise Feld Petersen, Brand & Sales Manager hos Logimatic siger: ”Den seneste periode har vi oplevet et større behov på markedet for at kunne indsende jobanmodninger til vedligeholdsafdelingen. Modulet rammer bredt på forskellige segmenter, da kunderne selv kan oprette og designe jobanmodningsskabeloner ud fra deres individuelle behov. Jeg har derfor store forventninger til vores nye modul.”

Læs mere om Jobanmodningsmodulet →

Kontakt os for yderligere information →