Nyhedsoversigt

13.10.2021 - Nyheder

Thisted Vands renseanlæg og pumpestationer vil fremadrettet udføre vedligehold i INEXTIA

Et øget fokus på digitalisering og optimering af interne rutiner gør, at Thisted Vand vælger at implementere det cloud-baserede vedligeholdssystem, INEXTIA.

Thisted Vand står for håndtering af spildevand samt forsyning af drikkevand til størstedelen af Thisted Kommune. Det er derfor vigtigt at have et tilgængeligt og mobilt vedligeholdssystem, så de altid har vigtige informationer med på farten.

Jesper Odder, Driftschef for spildevand hos Thisted Vand fortæller: ”Vores tidligere vedligeholdssystemer (2stk) var utidssvarende og vi kunne ikke tilgå data og registrering i ét system. Derfor har vi i denne søgen lagt stor vægt på, at vi kan tilgå systemet fra vores mange lokationer. INEXTIAs simple layout og tilgængelighed gør, at vi slet ikke er i tvivl om, at dette er det rigtige system for os.”

Louise Feld Petersen, Brand & Sales Manager, INEXTIA, uddyber: “Vi oplever tit i brancher som spildevand, varme og forsyning, at der er et større behov for at have et tilgængeligt system. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at der ofte arbejdes på forskellige lokationer. Derfor bliver vores brugervenlige INEXTIA App hurtigt et primært arbejdsværktøj, da den altid giver adgang til at se informationer og afrapportere på opgaver uanset placering.” Thisted Vand er netop gået i drift på deres renseanlæg og er nu i gang med at konvertere data fra deres pumpestationer.