Nyhedsoversigt

28.11.2017 - Nyheder

Positiv feedback på produktlancering af INEXTIA

Traditionen tro deltog Logimatic igen på dette års AJOUR konference afholdt i Odense. Men denne gang var lidt anderledes end tidligere, da den cloud baserede vedligeholdsløsning INEXTIA blev lanceret.

De to vedligeholdsløsninger INEXTIA og SERTICA blev begge præsenteret på dette års Ajour konference. SERTICA er en kendt vedligeholdsløsning for mange af de maskinmestre, der hvert år deltager på Ajour.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic udtaler: ”På Ajour konferencen møder vi mange af vores gode eksisterende kunder, men naturligvis også mange nye potentielle kunder. Det er derfor en sand fornøjelse, at opleve, at SERTICA stadig er blandt de allerbedste løsninger, der findes på markedet.” 

INEXTIA bygger på de solide grundkoncepter fra søstersystemet SERTICA. INEXTIA adskiller sig primært på brugerfladen, idet der er tale om et platformsuafhængigt system. INEXTIA kan anvendes på mange typer af devices såsom Android tablets, iPads, lap-tops, smartphones, computere, osv.

INEXTIA kræver ingen installation, servere eller back-up, da løsningen køres igennem en almindelig webbrowser. Det er nemt at være bruger af systemet, som kræver minimal undervisning. INEXTIA kan desuden kombineres med simple mobile apps til eksempelvis fejlmeldinger eller fotodokumentation, men naturligvis også til medarbejderbestemte joblister.

INEXTIA henvender sig til virksomheder med et basalt behov for vedligehold. Ønskes øget funktionalitet og moduler til at understøtte eksempelvis forretningskritiske arbejdsgange, specielle skærmlayouts og dokumentationskrav, er SERTICA den rigtige løsning. Begge løsninger kan hostes af Logimatic og med disse to vedligeholdsløsninger rammer Logimatic nu alle typer virksomheder.

Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic udtaler: ”AJOUR i år må betegnes som en succes, både i forhold til SERTICA og produktlanceringen af INEXTIA. Dette blev bekræftet af alle de mange interesserede virksomheder, som besøgte os på standen. Vi har taget et stort teknologisk skridt ind i morgendagens verden, og er i stand til, at levere fremtidssikrede systemer. Vi glæder os til den videre dialog med de mange besøgende.”

Læs mere på www.sertica.dk og www.inextia.dk →