Nyhedsoversigt

23.06.2023 - Nyheder

INEXTIA stormer frem – kunderne står i kø

INEXTIA oplever i øjeblikket en positiv bølge af nye kunder, der strømmer til med stor begejstring for vedligeholdssystemet. SUEZ, Agri Energy Vrå P/S, Hytek, TASSO og Grøn Gas er eksempler på nye kunder der er klar til at digitalisere deres vedligehold gennem INEXTIA.

Mandlig hånd som trykker på en touch skærm telefon og giver 5 stjerners review

INEXTIA har opnået en førende position som vedligeholdssystem ved at tilbyde en enkel og brugervenlig løsning, der opfylder behovene hos kunder i forskellige sektorer. Den overvældende tilstrømning af nye kunder de seneste måneder er et godt bevis herpå. Med sin evne til at tilpasse sig forskellige sektorer er INEXTIA med til at optimere arbejdsprocesser og forbedre resultater hos en lang række virksomheder.

”Behovet for digitalt vedligehold er kun blevet større de seneste par år, og lige for tiden oplever vi en stigende efterspørgsel på INEXTIA” fortæller Sales Manager Christina Melgaard fra INEXTIA.

Christina oplever, at de virksomheder der har interesse i INEXTIA har et fælles ønske om at få et system der kan samle deres historik og på en hurtig og nem måde give dem overblik over deres vedligeholdsprocesser.

En af INEXTIAs nye kunder er SUEZ Water. Project Manager Morten Norup fra Suez i Danmark forklarer: ”Vi har behov for et system, vi kan bruge til inspektion af vores mange forskellige rum. Modulet Forms vækker vores interesse fordi, det kan hjælpe os med at digitalisere de tjeklister, vi enten har i papirform eller i Excel-ark og i stedet samle det ét sted”.

På rekordtid har Agri Energy Vrå P/S også taget INEXTIA til sig. De arbejder i dag med både vedligehold og indkøb i INEXTIA. Ved at samle data i et system sikrer Agri Energy Vrå P/S en effektiv proces i både vedligehold og indkøb.

Hytek A/S, en virksomhed der tilbyder hydraulistiske og mekaniske løsninger til industrien, har brug for en løsning, der kan hjælpe deres serviceteknikere med at holde styr på vedligehold af de maskiner, der er placeret ude hos kunderne. Og her kommer INEXTIA ind i billedet.

INEXTIA bliver fortsat valgt af virksomheder der søger digitale løsninger. TASSO, der med mere end 50 års erfaring i fremstilling af strengstøbt støbejern, har valgt INEXTIA på grund af jobanmodningsmodulet, der kan være behjælpelig med at optimere deres procesgange.

Derudover kan vi også skrive Grøn Gas A/S på listen over nye INEXTIA brugere. Grøn Gas A/S søger en mere simpel tilgang, da deres tidligere vedligeholdssystem var alt for omstændig og derfor ikke bliver brugt. Nu har de fået en smagsprøve på, hvor nemt det kan være og bruger nu INEXTIA aktivt.

INEXTIA demonstrerer en evne til at imødekommende behovene for digital vedligeholdelses hos en bred vifte af virksomheder og brancher, der spænder fra vandteknologi til støbejernsstænger og biogasproduktion. Systemet har bevist at være en værdifuld partner for mange virksomheder, der ønsker at optimere vedligeholdelsesprocesser og samtidig spare tid og penge.