Nyhedsoversigt

05.03.2019 - Nyheder

Løsning Fjernvarme konverterer til nyt cloud-baseret vedligeholdssystem

Løsning Fjernvarme vælger at skabe yderligere mobilitet i deres vedligeholdsrutiner med en konvertering til det cloud-baserede vedligeholdssystem INEXTIA.

Løsning Fjernvarme vælger INEXTIA vedligeholdelsessystem

Løsning Fjernvarme har i flere år været kunde hos Logimatic og har haft stor gavn af at strukturere vedligehold i client-server løsningen SERTICA. Da den nye cloud-baserede vedligeholdsløsning INEXTIA blev lanceret på markedet, var Løsning Fjernvarme klar til et platformsskifte.  

Esben Iversen, Driftsleder hos Løsning Fjernvarme fortæller: ”Vi har stor fokus på at optimere og skabe bedre arbejdsrutiner for driften i vores vedligeholdsafdeling. Her har vi især fokus på brugervenlighed og tilgængelighed af vores vedligeholdssystem og vi finder derfor INEXTIA meget tiltalende fordi det er meget simpelt.”

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic siger: ”Det at INEXTIA er cloud-baseret og udviklet med fokus på netop enkelthed og tilgængelighed kommer mange eksisterende og nye kunder til gode. Er man f.eks. en mindre virksomhed, vil INEXTIA være et godt match, da man har alt der skal bruges for at udføre vedligehold i et simpelt og brugervenligt system til en attraktiv pris.”

Om Løsning Fjernvarme →

Om Logimatic →

Læs mere om INEXTIA CMMS