Nyhedsoversigt

10.02.2021 - Nyheder

Det cloud-baserede vedligeholdelsessystem INEXTIA optimerer rutiner på tværs af organisationen hos AffaldVarme Aarhus.

AffaldVarme Aarhus arbejder på mange forskellige lokationer rundt om i Aarhus kommune. De har derfor implementeret et mobilt vedligeholdelsessystem, som altid er tilgængeligt for deres driftsmedarbejdere.

AffaldVarme Aarhus står for den samlede affaldshåndtering i Aarhus Kommune og leverer fjernvarme til 90 procent af kommunens indbyggere. Det er derfor en vigtig opgave at sikre, at indbyggerne altid mødes af en driftssikker varmehåndtering samt vedligeholdt affaldsfaciliteter.

Helle Friis Brahe, IT-Projektleder hos AffaldVarme Aarhus fortæller: ”Det er essentielt for os at brugervenlighed og tilgængelighed af vores interne IT-systemer er i top. For at motivere vores driftsfolk til at benytte et system i deres daglige rutiner, skal systemet være let at anvende og reagere hurtigt. Vi er derfor internt enige om, at et cloud-baseret vedligeholdelsessystem er vejen frem.”

Louise Feld Petersen, Brand & Sales Manager hos Logimatic udtaler: “Den teknologiske udvikling som vi alle oplever, ser jeg som en naturlig grund til, at vores krav til IT-systemer kun bliver større og større. Det er vigtigt at brugen af systemer i de daglige rutiner ikke sløver vores arbejdsgang, men derimod effektiviserer den.”

Et vedligeholdelsessystem der matcher alle i organisationen.

AffaldVarme Aarhus kan opnå synergi med et vedligeholdelsessystem, der matcher flere af deres afdelinger. Foruden administrative fordele internt i organisationen, kan AffaldVarme Aarhus optimere implementering, undervisning og best practice af systemet på tværs af organisationen.

Helle Friis Brahe fortæller: ”Afdelingerne ”Fjernvarme” og ”Genbrug og Energi” har forskellige strukturer og arbejdsområder. Det er derfor vigtigt, at et vedligeholdssystem ikke er låst og kan opbygges alt efter hvilken afdeling det benyttes i. INEXTIA matcher vores organisations krav og vi har derfor store forventninger til systemet.”

Louise Feld Petersen uddyber: ”Vedligehold er en opgave man oplever uanset hvilken branche og industri man bevæger sig i. Derfor er det vigtigt at en løsning som INEXTIA ikke er låst i struktur. Det faktum at AffaldVarme Aarhus anvender INEXTIA både til at vedligeholde nedgravede containere samt varmeforsyningens anlæg, er blot endnu et godt eksempel på at systemet kan matche meget forskellige driftsområder og brancher.”

AffaldVarme Aarhus har netop implementeret systemet og kan allerede mærke blandt brugerne, at INEXTIA er blevet taget godt imod.

Om AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus er en vigtig brik i Aarhus Kommunes overordnede miljø- og klimamålsætning. Deres evne til at udvikle fjernvarmeforsyningen og optimere affaldssystemerne er med til at sikre, at Aarhus Kommune kan leve op til sine mål bl.a. inden for energi, miljø og klima. Se mere om AffaldVarme Aarhus

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold. Se mere om Logimatic