Nyhedsoversigt

10.08.2018 - Nyheder

Hirtshals Havn går digitalt med vedligeholdssystemet INEXTIA

Hirtshals Havn anvender INEXTIA vedligeholdssystem

Hirtshals Havn har et ønske om at optimere drift og sikkerhed for både medarbejdere og de services havnen yder. Dette skal ske ved at skabe gennemsigtighed, historik og overblik på tværs af havnens lokationer og materiel. I forbindelse med besøg fra Søfartsstyrelsen vil INEXTIA gøre det betydeligt lettere at finde den efterspurgte dokumentation, da det hurtigt kan søges frem i systemet.

Robert Hansen, Bådfører fortæller, ”Vi arbejder til stadighed med at forbedre og effektivisere vores forretningsgange og dokumentationen af vores vedligehold og drift. Det handler både om sikkerhed og om at effektivisere vores samarbejde med eksempelvis Søfartsstyrelsen. Vi har derfor været på udkig efter et digitalt system, som kunne skabe overskuelig og let tilgængelig dokumentation og historik af vores vedligehold af havnens fartøjer”.

Hans Chr. Jensen, Head of Sales forklarer, ”Der er i dag stor værdi i at benytte digitale systemer til opbevaring af data og dokumentation. Det at have direkte adgang til historik og dokumentation, samt fremtidige og udførte jobs fra mobile enheder, letter hverdagen og interne arbejdsgange. Hirtshals Havn vil hurtigt kunne mærke fordelene ved en digital og cloud-baseret løsning i form af gennemsigtighed og optimering af ressourcer.”

Sikkerhed er altafgørende for Hirtshals Havn

Hirtshals Havn har fokus på sikkerheden i hverdagen og med implementeringen af INEXTIA, øges dette fokus. Robert Hansen forklarer, ”Vores fartøjer skal konstant være klar til at gå i aktion, og derfor er det altafgørende, at vi rent praktisk ved, at vedligehold er foretaget og at alt bliver gennemgået som planlagt. Det giver også ro til vores besætninger, der aldrig må komme til at tvivle på fartøjerne og deres egen sikkerhed, selv ikke når vi arbejder i hårdt vejr”.

Hans Chr. Jensen, Head of Sales fortæller, ”Det er vigtigt for virksomheder at have styr på planlagt vedligehold og dokumentation heraf. Hvad enten der er tale om en havn, produktions- eller forsyningsvirksomhed er det altid vigtigt, at maskiner og materiel kører som planlagt og uden risiko for svigt – både i forhold til drift og sikkerhed. Jeg er derfor sikker på, at Hirtshals Havn vil opnå stor værdi og øget sikkerhed for ansatte og fartøjer med INEXTIA.”

Om Hirtshals Havn
Hirtshals Havns rolle er gennem en kommerciel drift at skabe grundlaget for vækst og udvikling i Hjørring Kommune og Nordjylland. Hirtshals Havn er et erhvervsområde, hvor havnen som erhvervsudvikler tiltrækker og understøtter virksomheder inden for de havnerelaterede og maritime erhverv. Samtidig har havnen viljen til aktivt at påvirke udviklingen, og dermed være en innovativ trækkraft i den fortsatte udvikling af Nordjylland.

Læs mere om Hirtshals Havn →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine 90 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling, salg, implementering og support af software, herunder vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge vores kunders konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic og INEXTIA →