Nyhedsoversigt

18.02.2019 - Nyheder

Hedensted Fjernvarme vælger INEXTIA cloud-løsning til strukturering af vedligehold

Hos Hedensted Fjernvarme har man valgt at implementere INEXTIA vedligeholdssystem og Job App, hvilket skal forenkle, strukturere og optimere deres vedligeholdsrutiner.

Hedensted Fjernvarme vælger INEXTIA vedligeholdelsessystem

Forsyningsbranchen har konstant fokus på at sikre en høj leveringsgaranti. Eftersom der er skarp konkurrence på markedet, er optimering en vigtig konkurrenceparameter og forsyningsselskaberne har derfor konstant fokus på, at optimere interne processer gennem struktur og planlægning af vedligeholdsjobs.

Torben Nielsen, Driftsleder hos Hedensted Fjernvarme fortæller: ”INEXTIA har en enkelthed og en tilgængelighed der kan mindske vores administrative tid ved en computer, og dermed optimere vores rutiner omkring udførelse af vedligehold”.

Dres Balling, Projektleder hos Logimatic siger: ”INEXTIA er meget brugervenlig og kræver minimal træning af brugerne. Jeg er derfor overbevist om, at driften hos Hedensted Fjernvarme hurtigt vil opnå store fordele ved brugen af INEXTIA.”

Hos Hedensted Fjernvarme arbejdes der allerede i et andet vedligeholdssystem og det er derfor vigtigt for virksomheden, at eksisterende data kan importeres til INEXTIA.

Dres Balling, fortæller: ”Har du relevant data og historik er det altid vigtigt at få dette med ind i en ny vedligeholdsløsning. Det kan derfor sagtens lade sig gøre at konvertere eksisterende data over i INEXTIA.”

Om Hedensted Fjernvarme
Hedensted Fjernvarme ønsker at tilbyde forbrugerne en fast lav pris og en høj forsyningssikkerhed gennem seriøs drift. Hedensted Fjernvarme har et godt samarbejde med Hedensted Kommune omkring grøn omstilling som er en del af kommunens fjernvarmestrategi.

Læs mere om Hedensted Fjernvarme →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 100 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Der gives professionel support til kunder over hele verden fra kontorerne i Danmark og Singapore. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic og INEXTIA →