Nyhedsoversigt

09.01.2020 - Nyheder

Fiberline Composites A/S vil fremadrettet strukturere vedligehold med INEXTIA vedligeholdssystem

Fiberline Composites A/S er netop i gang med at implementere deres nyindkøbte vedligeholdssystem INEXTIA, som fremadrettet skal være et primært værktøj i driftsafdelingen.

Den danske virksomhed Fiberline er en af verdens førende producenter af glas- og kulfiberprofiler. De har over flere år oplevet stor intern vækst og global efterspørgsel af deres produkter, hvilket har været medvirkende til beslutningen om, at investere i et vedligeholdssystem.

Bilal Khalil, Maintenance Associate hos Fiberline fortæller: ”I takt med at vores produktion vokser, mangler vi et værktøj til at planlægge og strukturere vores driftsopgaver. For at produktionen altid kører optimalt, er det vigtigt at vores planlagte jobs bliver udført til tiden. Et vedligeholdssystem som INEXTIA giver os de bedste forudsætninger for, at driften altid kan tilgå deres jobliste og dermed sikre at der ikke sker forglemmelser.”

Louise Feld Petersen, Brand & Sales Manager hos Logimatic fortsætter: “Vi oplever ofte, at virksomheder i vækst pludselig oplever et behov for at strukturere deres hverdag i et system. INEXTIA skal ses som et værktøj til drifts- og vedligeholdsafdelingen, der ud fra virksomhedens data, kan hjælpe og guide medarbejderne til at planlægge deres hverdag og reducere menneskelige fejl.”

Fiberline leder samtidig efter et system, der kan synliggøre optimeringsmuligheder for at sikre, at der altid benyttes de rette rutiner og frekvenser i forbindelse med planlagte jobs.

Bilal Khalil siger: ”Vi mangler et system, der i en graf kan vise hvor mulighederne for forbedring findes. Derfor er det et stort plus, at INEXTIA indeholder et Analytics modul, som kan hjælpe med at analysere vores data.”

Louise Feld Petersen uddyber: ”Det kan være rigtig svært at se optimeringsmuligheder ud fra en stor bunke tal. Analytics modulet kan give et visuelt billede af forskellige KPI’er med data trukket direkte fra INEXTIA. Disse KPI’er understøtter et datadrevet valg omkring optimeringer. De opsatte Analytics rapporter kan med en fast frekvens modtages i mail indbakken, så Fiberline altid er opmærksom på eventuelle forbedringsmuligheder og fortsat øger produktionsrate og vækst.”

Fiberline er allerede godt i gang med at strukturere data i systemet og har netop sat de første medarbejdere i gang med at benytte appen i deres daglige driftsrutiner.

Om Fiberline Composites A/S
Fiberline er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1979. Virksomheden har hovedkvarter på Barmstedt Allé i Middelfart, et teknologicenter ligeledes i Middelfart og en fabrik i Kina. Tilsammen tæller virksomheden mere end 300 ansatte, der deler en fælles fascination af et nyt materiales muligheder.

Læs mere om Fiberline →

Om Logimatic
Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Læs mere om Logimatic →