Nyhedsoversigt

10.12.2020 - Nyheder

Cleantech virksomheden PLASTIXs mål er at udvide produktionen og implementerer INEXTIA til at optimere vedligehold.

PLASTIXs mål er at udvide deres produktion og lager, og vil fremadrettet optimere vedligeholdsrutiner med INEXTIA, en CMMS løsning fra Logimatic.

PLASTIX er en dansk virksomhed, der omdanner brugte fiskenet til plastikgranulat, som efterfølgende genanvendes til nye produkter. Virksomhedens mål er at udvide deres produktionskapacitet til 30.000 ton plastik om året og vil i fremtiden producere et bredere og mere alsidigt udvalg af granulat.

Udvidelsen skaber et behov for et nyt vedligeholdelsessystem til at digitalisere de interne arbejdsgange og daglige driftsrutiner. PLASTIX ser derfor frem til at implementere INEXTIA, for dermed at kunne tage app og mobile enheder i brug.

Martin Jacobsen, Vedligeholdelseschef hos PLASTIX fortæller: ”Grundet vokseværk mangler vi et nyt værktøj til at planlægge og strukturere vedligehold. Implementeringen af INEXTIA skaber en stor fordel i vores hverdag i form af planlægning i forhold til vedligehold af vores produktionslinjer, hvilket i sidste ende betyder, at vi kan undgå unødvendig nedetid.” 

David Knudsen, Projektleder hos Logimatic, tilføjer: “INEXTIA gør det muligt for PLASTIX at oprette deres produktionslinjer i systemet og tilknytte vedligeholdsjobs dertil. Hermed får de et overblik over, hvornår specifikke vedligeholdsjobs skal udføres for at holde produktionen kørende. Derfor er jeg overbevist om, at PLASTIX hurtigt vil opnå øget produktivitet og effektivitet med INEXTIA.”

Om PLASTIX

PLASTIX er en dansk cleantech virksomhed, som specialiserer sig i at omdanne fibre til plastikgranulat. Fibrene kommer primært fra fiskenet, trawl og reb, som tidligere ville være havnet i havet eller på lossepladsen. De forhindrer dermed, at værdifulde ressourcer går tabt. PLASTIX producerer forskellige typer genbrugsplast, som de leverer til en række virksomheder, som anvender det til at producere eksempelvis havestole, mobilcovers og lamper.

Virksomheden er placeret i Lemvig, og har i dag 32 medarbejdere ansat.

Om Logimatic

Logimatic er virksomheden bag INEXTIA. Med sine mere end 120 medarbejdere, har Logimatic mere end 30 års global erfaring i udvikling og implementering af vedligeholdssystemerne SERTICA og INEXTIA. Løsningerne er nicheprodukter med et centralt fokus på altid at øge kundernes konkurrenceevne med optimeret vedligehold.

Se mere om Logimatic og INEXTIA.