Nyhedsoversigt

31.05.2023 - Nyheder

Besparelser på IT-drift: Scandic Food skifter til INEXTIA

Scandic Food – Tårs har besluttet at skifte til INEXTIA grundet begrænset anvendelse af SERTICA appen og med et ønske om at slippe for at opdatere interne servere. Scandic Food er glade for, at de har taget springet og ser frem til en frisk start.

I Vendsyssel ligger byen Tårs, og her finder man virksomheden Scandic Food. Scandic Food er en del af Good Food Group, og på deres fabrik i Tårs fremstiller de frugtbaserede produkter, såsom marmelade og frugtgrød samt mejeri-alternativer som vaniljesauce og softice. Og med en tro på, at god mad er afgørende for alles trivsel, har de i dag etableret sig som en af de mest betydningsfulde og største spillere på markedet. 

Efter flere års brug af vedligeholdssystemet SERTICA, har Scandic Food – Tårs truffet beslutningen om at skifte til INEXTIA. Med flere produktionssteder spredt rundt om i landet, herunder Jakobsens og Scandic Food Nørre Aaby, som har været brugere af INEXTIA siden henholdsvis 2019 og 2022, ser Good Food Group en oplagt mulighed for at samle alle produktioner under samme vedligeholdssystem.

Beslutningen om at skifte til INEXTIA er gjort med omhu og eftertanke. Det hele startede ved et webinar i slutningen af 2022, hvor Scandic Food – Tårs for alvor fik øjnene op for INEXTIA. Efter webinaret fik deres Tekniske Supporter, Leif Toft, en gennemgang af systemet, der gjorde, at Scandic Food var solgt!

”Årsagen til vores beslutning om at skifte fra SERTICA til INEXTIA bunder i manglende anvendelse af SERTICA på grund af interne serveropdateringer men også fordi, vi ønsker at frigøre os fra IT-delen,” fortæller Leif.

Scandic Food har indgået et nyt samarbejde omkring INEXTIA med det formål at sikre, at virksomheden kan levere høj kvalitet og effektiv produktion, samtidig med at de undgår at skulle bruge tid og ressourcer på opdateringer af egne servere. Dette vil give Scandic Food mere tid til at udvikle nye innovative produkter og fokusere på deres kernekompetencer.

Med det nye system på plads kan Scandic Food nu se frem til mere fokus på vedligehold og besparelser på intern IT-drift.