Forsyningsbranchen har fokus på effektivisering af de samlede omkostninger. Reduktion af driftsomkostninger og bedre udnyttelse af anlægsaktiver øger værdiskabelse – dette kan opnås med fokus på drift og vedligehold.

Alle i teamet kan tilgå samtlige jobs. De kan nemt aktivere og afslutte et job eller redigere lagerbeholdningen, når de skal bruge en reservedel. Det er dermed blevet nemmere for teamet at samarbejde om vedligeholdsprojekterne

Driftstekniker, Anders H. Schlie

Vi har indset, at lokal support er afgørende for vores arbejde. Det sikrer hurtig problemløsning og forhindrer driftsforsinkelser, når komplikationer opstår.

Afdelingsleder for vedligehold, Simon Tougaard

INEXTIA bidrager til effektiv drift og vedligehold, hvilket reducerer omkostninger og genererer konkurrencemæssige fordele.

MODTAG EN DEMO

Du kan håndtere al drift og vedligehold såsom inspektioner, fejlrapportering, mangel rapporter, ressource- og vagtplanlægning i samme system.

INEXTIA skaber hurtigt overblik og effektiviserer arbejdsgangen samtidig med, at du gemmer værdifulde historiske data. Det betyder bl.a., at du reducerer afhængighed af den enkelte medarbejder.

Med INEXTIA har du al information, historik og dokumenter samlet, hvilket gør det muligt at dele og fastholde viden om dine anlæg. Derfor kan du hurtigere identificere problemer og reagere hurtigere.

Se mere om drift og vedligehold →

INEXTIA hjælper dig med at nå dine effektiviseringsmål, uanset hvor mange anlæg du har. Dine ansatte nyder godt af en struktureret arbejdsdag og et langt bedre arbejdsmiljø. Komplekse processer og planlægning forvandles til en simpel jobliste.

Se mere om joblisten →

Overvejer du at digitalisere dit vedligehold, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org