Vedligeholdelse af bygninger dækker mange forskellige opgaver indenfor eksempelvis service og drift. Uanset opgavens karakter er det vigtigt, at ressourcer anvendes effektivt, så brugerne opnår en bedre service og omkostningerne kontrolleres.

Med INEXTIA kan vi tage vores tjeklister med hele vejen rundt på hotellet, hvilket er meget tidsbesparende når vi arbejder i en stor bygning.

Sven Schrøder, Teknisk Afdeling

De fleste typer af virksomheder har et behov for vedligehold af bygninger og inventar. Det kan eksempelvis være vedligehold, service og eftersyn af branddøre, tag, ventilation, udsugning og toiletter.

INEXTIAs træstruktur gør det let at skabe overblik over dine lokationer og faciliteter og er derfor et ideelt værktøj til styring af vedligehold og Facility Management.

Bygningsvedligehold i INEXTIA:

  • App til dokumentation på farten
  • Tjeklister til rapportering på lovpligtige eftersyn
  • Overblik over lokationer, bygninger og inventar
  • Lette rutiner omkring Facility Management
  • Opbevaring af vigtig historik og dokumentation

INEXTIA hjælper med at effektivisere, digitalisere og systematisere opgavehåndtering til vedligeholdelse. Du får skabt overblik over opgaver og sikrer, at dine ressourcer udnyttes optimalt.

Løsningen er webbaseret, hvilket optimerer arbejdsprocesserne yderligere, da Facility Managers ikke behøver hverken computer eller internetadgang for at udføre og dokumentere opgaver.

Se mere om INEXTIA appen →

Du kan planlægge frem i tiden og indtaste tidsinterval for gentagne opgaver. Samtidig kan du dokumentere tidsforbrug, på vedligehold, for hver bygning.

INEXTIA gør det desuden let at dokumentere dine eftersyn og al historik på eksempelvis udstyr, maskiner mm.

Optimér vedligeholdelse af bygninger med INEXTIA vedligeholdelsessystem.

MODTAG EN DEMO
Overvejer du at digitalisere dit vedligehold, så kontakt mig.

Christina Marie Melgaard

INEXTIA

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
inextia@rina.org